Pagina 1 van 1

Schilderen in de natuur!

Geplaatst: ma apr 06, 2015 12:53 pm
door Nico Bulder
Workshop schilderen op één van de mooiste locaties in de natuur op de Veluwe tussen de edelherten en wilde zwijnen O.l.v. natuur en dierenschilder Nico Bulder.
Voor meer informatie: http://www.nicobulder.com/nl/workshop-s ... de-veluwe/ :paint:

Re: Schilderen in de natuur!

Geplaatst: za mei 16, 2015 9:46 am
door Nico Bulder
Een zeer geslaagde workshop met schitterende resultaten. Een gezellige groep mensen die enthousiast aan hun schilderij geschilderd hebben. Wel zon maar helaas was het weer aan de te koude kant en hebben we geschilderd in mijn atelier. S'middags toch nog heel dichtbij wilde zwijnen gezien, een zeug met 4 biggetjes. :wave:

De volgende workshops zijn op 20 juni en 28 juni en er zijn nog een paar plaatsen vrij!!! :paint:

Nico Bulder

Re: Schilderen in de natuur!

Geplaatst: zo jun 21, 2015 1:44 pm
door Nico Bulder
Zaterdag 20 juni, wederom een geslaagde workshop gehad met enthousiaste en gezellige mensen waaronder Skarbog die een schitterend roodborstje heeft geschilderd. Helaas moesten we vanwege het weer in mijn atelier werken maar dat mocht de pret niet drukken. Ook tijdens de lunch nog een wildzwijn mt 4 biggetjes van dichtbij gezien. :yes:
De volgende en tevens laatste workshop "Schilderen in de natuur" is op zondag 28 juni en dan zou het zomaar kunnen dat we schitterend weer hebben en buiten kunnen schilderen. Heb je zin in een hele dag schilderen en zelf een olieverf schilderij maken voor aan de muur :paint: , geef je dan op via E-mail: nb@nicobulder.com of stuur me een PM.

Voor meer info, zie: http://www.nicobulder.com/nl/workshop-s ... de-veluwe/ en als je vragen hebt, laat het me weten. :)

Mvgr. Nico Bulder