Pagina 1 van 1

Dubbelportret

Geplaatst: vr mei 17, 2019 4:52 pm
door Chrissie1979
Afbeelding

Re: Dubbelportret

Geplaatst: di okt 08, 2019 11:19 am
door Coen
Vlot werk met veel charme, goed licht- en schaduwwerk in haar gezicht; zijn gezicht is minder spannend uitgevallen. Het uitfaden aan de onderkant komt niet helemaal uit de verf. De kustlijn is misschien wat te scherp geschilderd bij de wat grover geschilderde gezichten?

Re: Dubbelportret

Geplaatst: zo okt 27, 2019 6:35 pm
door Maria_Anne
Eens met Coens commentaar. Vind het geheel ook wat vlekkig, maar is misschien meer smaak.
Is het het eindresultaat? Want ik denk dat met wat TLC voor de achtergrond en kleding je het schilderij nog een stuk kunt ophalen.
Doch mooi werk; prima compositie, fijn kleurgebruik en de gezichten zien er evenwichtig uit.

Re: Dubbelportret

Geplaatst: ma okt 28, 2019 10:27 am
door Jis
Eens met de rest. Lijkt of de kustlijn tegen hun achterhoofden zit aangeplakt, loopt de lijn goed? Lekker wat meer vervagen geeft meer diepte. Vind het wel een mooi kleurgebruik in de gezichten.
En het haar van de jongen vind ik geweldig neergezet!

Re: Dubbelportret

Geplaatst: ma okt 28, 2019 12:34 pm
door Chrissie1979
Hallo allemaal, dankvoor de tips en tops! Het schilderij is inmiddels wel al bij het stel, gevernist en wel, maar dank jullie wel voor de waardevolle tips, die neem ik mee voor de volgende keer. M'n het natuurlijker laten verlopen van de kleding en wat meer tlc ( moest even googlen 😄) voor de achtergrond. Ik heb me vooral gefocust op de gezichten, maar de achtergrond werkt natuurlijk ook gewoon mee.

Re: Dubbelportret

Geplaatst: ma okt 28, 2019 12:35 pm
door Chrissie1979
Kustlijn liep trouwens op de foto ook diagonaal 😉

Re: Dubbelportret

Geplaatst: vr nov 01, 2019 10:06 pm
door Maria_Anne
Fijn dat de overdracht alweer plaats heeft gevonden, ze waren vast happy! En succes met je volgende week, weer hier laten zien hoor! Als je tussenstappen laat zien kun je hier ook handige tips en frisse blikken krijgen, vind ik zelf altijd erg fijn