Pagina 1 van 1

Abstract experiment

Geplaatst: vr nov 30, 2018 11:19 pm
door Onion
Voor het eerst een volledig abstract schilderij gemaakt, waarbij ik niet van iets reëels ben uitgegaan, Het is een ware worsteling geworden. Ik heb het geschilderd tijdens mijn revalidatie van een dubbele knie vervangings operatie. Op de één of andere manier gaat het schilderij daar ook een beetje over. Het heeft al elke kleur en structuur gehad die je kunt bedenken, maar uiteindelijk is dit het resultaat. Ik ben begonnen met gel medium en grof zand waar ik later nog een keer hier en daar met alleen gel medium overheen ben gegaan. Verder is het acryl en 80x60cm.
Weet zelf niet helemaal wat ik ervan vind. Ik ben wel heel benieuwd naar jullie mening. Alle commentaar is welkom.

Afbeelding

Re: Abstract experiment

Geplaatst: za dec 01, 2018 2:02 pm
door iwert86
Ikzelf ben niet de aller grootste fan van abstract maar sommige vind ik wel mooi, waar mij het aan doet denken en hoe het er uitziet lijkt het wat op een pels van een afgestroopt dier, klinkt misschien vreemd maar ja das mijn gevoel. Bedoel de reactie wel in positieve zin

Re: Abstract experiment

Geplaatst: di dec 04, 2018 10:03 am
door Onion
Dank je voor je reactie Iwert! Wel wat moeilijk voor mij om je associatie positief te interpreteren :D , maar op een bepaalde manier snap ik wel waarom je dat zo ziet. Heb zelf iets meer de associatie met een landschap. Maar het is wat het is.

Re: Abstract experiment

Geplaatst: wo dec 05, 2018 10:00 am
door Luc65
Dat is wel veel een dubbele knievervanging. Het schilderij lijkt wel een beetje een metaalwerk, beetje metallic. Mooie structuur. In het echt is het natuurlijk veel mooier dan op de foto.