If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the Register link to proceed.


Monthly Challenge mei 2016

Verhalen over van alles en nog wat, wat je maar kwijt wilt.
En doe mee met onze Monthly Challenge!

Moderators: AtelierBrigitte, Mariska, nancy_kelpie, Skarbog, Laikipia

Mariska
Gebruikersavatar
Berichten: 6300

Monthly Challenge mei 2016

Berichtdoor Mariska » Zo Mei 01, 2016 10:01 pm

********** ALGEMEEN (s.v.p. lezen!) **********
De Monthly Challenge is een uitdaging voor iedereen waarbij maximaal 2 onderwerpen worden aangegeven, die je naar eigen idee en creativiteit mag uitwerken. De uitwerking is vrij: dit mag abstract zijn, realistisch, ambachtelijk, materiaal/techniek etc. Het enige dat niet is toegestaan is een in Photoshop (of vergelijkbaar programma) bewerkte foto (digitale tekeningen mogen natuurlijk wel, maar dat zijn dan ook geen bewerkte foto's ;) ).

We zien regelmatig oude werken geplaatst worden in de MC. Het plaatsen van oudere werken in de MC mág uiteraard wel, maar we ook wel dat dit niet echt het doel is van een challenge (uitdaging). Dus, neem dat s.v.p. in overweging voordat je een oud werk post.

Als je ideeën hebt voor de volgende Monthly Challenge, stuur deze dan via een PB'tje naar een van de modjes. Een modje zal iedere maand een nieuwe MC starten. S.v.p. NIET zelf een MC-draadje starten! Dit om te voorkomen dat we opeens meer dan 1 Monthly Challenge-draadje hebben voor eenzelfde maand ;)

NB: Met het plaatsen/deelnemen aan de MC ga je automatisch akkoord dat je inzending gebruikt wordt voor een dia-show op het forum, en dus gehost wordt via de database van het dit forum. Als je dit niet wilt, vermeld dit dan onder je afbeelding'. Desgewenst kun je het volgende regeltje kopiëren en direct onder je afbeelding plakken: *Bovenstaande afbeelding s.v.p. niet gebruiken in een dia-show*

*******************************************
Deze maand 'ns een anders dan anders onderwerp.

stilleven met computers en/of computeronderdelen

Deze onderdelen mogen ook binnen in een computer zitten, zolang het maar met computers te maken heeft.

Leef je uit.

Post je uitwerking(en) in dit draadje!

Succes!

Terug naar “Het theehuis”
  Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

cron