Panpastel 24 kleuren te koop

Ben je op zoek naar een schilderwerk, bepaalde materialen of wat anders, of heb je juist iets specifieks te koop (inclusief eigen werk - alleen voor "vaste" forumleden)? Plaats dan hier een bericht. Het aanbieden van cursussen/workshops kan onder het volgende subforum exposities/evenementen/cursussen geplaatst worden.
Ook de plaats voor inspiratie met het aangeboden referentiemateriaal

Moderators: AtelierBrigitte, Laikipia, Mariska, nancy_kelpie, Skarbog

Gesloten
Kim1300
Berichten: 6
Lid geworden op: do jan 07, 2016 9:06 pm

Panpastel 24 kleuren te koop

Bericht door Kim1300 »

Bij deze bied ik mijn set panpastels aan, het is de 20 delige set met de volgende kleuren:
titaanwit, hansageel, permanentrood, ultramarijnblauw, violet, phthalogroen, gele oker, gebrande sienna, omber naturel, zwart, diaryl geel, oranje, roodoxide, magenta, phthaloblauw, turquoise, permanentgroen, chroomoxidegroen, geelgroen en nutraalgrijs.
De kleuren burnt sienna shade en burnt sienna extra dark zitten er ook bij en de kleuren permanent rood en diaryl geel zitten er dubbel bij. Totaal dus 24 kleuren. 10 kleuren zijn helemaal nieuw, 13 kleuren zijn zo goed als nieuw (1 keer gebruikt amper te zien) en alleen de wit is redelijk gebruikt zoals op de afbeelding te zien is. Ook zitten er soft tools bij, die zijn ook op de afbeeldingen te zien. Sommige softtools zijn gebruikt, maar ze zijn schoongemaakt en geven dus geen kleur af. De gebruikte kleuren zijn op de afbeelding te zien. Voor vragen kunt u altijd een berichtje doen, de set is op te halen op Goeree Overflakkee of kan opgestuurd worden op kosten koper. Richtprijs: €60,- exclusief verzenden.
Bijlagen
IMG_8186.jpg
IMG_8190.jpg
IMG_8189.jpg
IMG_8188.jpg
IMG_8187.jpg

Kim1300
Berichten: 6
Lid geworden op: do jan 07, 2016 9:06 pm

Re: Panpastel 24 kleuren te koop

Bericht door Kim1300 »

Verkocht

Gesloten