If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the Register link to proceed.


Workshops Schilderen in de natuur.

Agenda en verslagen over evenementen en exposities. Ook de plaats voor workshops en andere cursussen.

Moderators: AtelierBrigitte, Mariska, nancy_kelpie, Skarbog, Laikipia

Nico Bulder
Berichten: 273
Contact:

Workshops Schilderen in de natuur.

Berichtdoor Nico Bulder » Za Apr 16, 2016 6:58 am

Op een van de mooiste plekken op de Veluwe, midden in de Leuvenumse Bossen, geeft Nico Bulder dit voorjaar en deze zomer een aantal workshops voor kleine groepjes deelnemers. Hieronder vind je de nieuwe data voor de workshops in de komende maanden, voorjaar en zomer 2016. Een geweldig leuke manier om kennis te maken met schilderen, of als je al kunt schilderen, een bepaalde vaardigheid aan te leren.De nieuwe data voor de workshops in 2016

Maandag 16 Mei 2016 (2e Pinksterdag)
Zondag 29 mei 2016
Zondag 10 juli 2016
Zaterdag 23 juli 2016
Zaterdag 06 augustus 2016
Zondag 21 augustus 2016

De deelnemers schilderen met olieverf. Het onderwerp dat de deelnemers willen schilderen is vrij. Er wordt in het bos geschilderd, op een prachtige plek waar regelmatig edelherten, reeën, wilde zwijnen en ander wild te zien is. Bij slecht weer wordt er in het atelier van Nico geschilderd. Aan het einde van de workshop kun je het zelf gemaakte schilderij mee naar huis nemen.

Voor alle materialen wordt gezorgd. Er wordt geschilderd op paneeltjes. Er wordt aan elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau informatie en aandacht gegeven. Het minimale aantal deelnemers is 4 en er kunnen maximaal 8 mensen per workshop meedoen.

Het is ook mogelijk om een workshop te plannen voor een eigen groep van minimaal 4 deelnemers.

De aanvang van de workshop is 09.30 uur, en het einde is rond 16.30 uur.

De kosten bedragen: 80 euro p.p. voor de workshop en zijn inclusief koffie/thee met iets lekkers, lunch, workshopmap en materialen.; :welcome: :paint: :shout: :sun:

Nico Bulder
Berichten: 273
Contact:

Re: Workshops Schilderen in de natuur.

Berichtdoor Nico Bulder » Di Jul 26, 2016 11:09 pm

6 augustus, workshop schilderen in de natuur. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Met mooi weer zitten we buiten op een veldje midden in de natuur te schilderen. Wilde zwijnen zullen op zeker een kijkje komen nemen :cheer2: Tussen de middag lekkere lunch op het terras en bij slecht weer zitten we in mijn atelier te schilderen. Maak je eigen schilderij o.l.v. Natuurschilder Nico Bulder. Een heerlijke dag in de buitenlucht, wat wil je nog meer. Voor info: http://www.nicobulder.com/nl/workshop-s ... de-veluwe/ :paint:

Nico Bulder
Berichten: 273
Contact:

Re: Workshops Schilderen in de natuur.

Berichtdoor Nico Bulder » Wo Aug 10, 2016 3:26 pm

Schilderen in de natuur was ondanks met maar een klein groepje deelnemers, een geweldig succes. Buiten onder een tent in soms regen maar toch veel zon, kregen we ook nog bezoek van wilde zwijnen. Hoe echt wil je het hebben als je in de natuur schilderd? Onze dag kon niet meer stuk! Zie video! https://www.youtube.com/watch?v=ewhld1SM8-Q

Pluis1969
Gebruikersavatar
Berichten: 9264
Contact:

Re: Workshops Schilderen in de natuur.

Berichtdoor Pluis1969 » Zo Aug 21, 2016 1:41 pm

Wat een leuke toeschouwers! Ziet er gezellig uit!


Terug naar “Exposities/evenementen en cursussen”
  Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron