If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the Register link to proceed.


Schilderen in de natuur!

Agenda en verslagen over evenementen en exposities. Ook de plaats voor workshops en andere cursussen.

Moderators: AtelierBrigitte, Mariska, nancy_kelpie, Skarbog, Laikipia

Nico Bulder
Berichten: 273
Contact:

Schilderen in de natuur!

Berichtdoor Nico Bulder » Ma Apr 06, 2015 12:53 pm

Workshop schilderen op één van de mooiste locaties in de natuur op de Veluwe tussen de edelherten en wilde zwijnen O.l.v. natuur en dierenschilder Nico Bulder.
Voor meer informatie: http://www.nicobulder.com/nl/workshop-s ... de-veluwe/ :paint:

Nico Bulder
Berichten: 273
Contact:

Re: Schilderen in de natuur!

Berichtdoor Nico Bulder » Za Mei 16, 2015 9:46 am

Een zeer geslaagde workshop met schitterende resultaten. Een gezellige groep mensen die enthousiast aan hun schilderij geschilderd hebben. Wel zon maar helaas was het weer aan de te koude kant en hebben we geschilderd in mijn atelier. S'middags toch nog heel dichtbij wilde zwijnen gezien, een zeug met 4 biggetjes. :wave:

De volgende workshops zijn op 20 juni en 28 juni en er zijn nog een paar plaatsen vrij!!! :paint:

Nico Bulder

Nico Bulder
Berichten: 273
Contact:

Re: Schilderen in de natuur!

Berichtdoor Nico Bulder » Zo Jun 21, 2015 1:44 pm

Zaterdag 20 juni, wederom een geslaagde workshop gehad met enthousiaste en gezellige mensen waaronder Skarbog die een schitterend roodborstje heeft geschilderd. Helaas moesten we vanwege het weer in mijn atelier werken maar dat mocht de pret niet drukken. Ook tijdens de lunch nog een wildzwijn mt 4 biggetjes van dichtbij gezien. :yes:
De volgende en tevens laatste workshop "Schilderen in de natuur" is op zondag 28 juni en dan zou het zomaar kunnen dat we schitterend weer hebben en buiten kunnen schilderen. Heb je zin in een hele dag schilderen en zelf een olieverf schilderij maken voor aan de muur :paint: , geef je dan op via E-mail: nb@nicobulder.com of stuur me een PM.

Voor meer info, zie: http://www.nicobulder.com/nl/workshop-s ... de-veluwe/ en als je vragen hebt, laat het me weten. :)

Mvgr. Nico Bulder


Terug naar “Exposities/evenementen en cursussen”
  Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast