If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the Register link to proceed.


Gezocht voor in Nijmegen: vrijwilliger voor brei-/haak-/teken-/schilder-/creaclubje

Ben je op zoek naar een schilderwerk, bepaalde materialen of wat anders, of heb je juist iets specifieks te koop (inclusief eigen werk - alleen voor "vaste" forumleden)? Plaats dan hier een bericht. Het aanbieden van cursussen/workshops kan onder het volgende subforum exposities/evenementen/cursussen geplaatst worden.
Ook de plaats voor inspiratie met het aangeboden referentiemateriaal

Moderators: AtelierBrigitte, Mariska, nancy_kelpie, Skarbog, Laikipia

Maria_Anne
Gebruikersavatar
Berichten: 8335
Contact:

Gezocht voor in Nijmegen: vrijwilliger voor brei-/haak-/teken-/schilder-/creaclubje

Berichtdoor Maria_Anne » Vr Mei 04, 2018 1:15 pm

Beste forumbezoekers!

Ik werk in Nijmegen met ouderen. Aldaar zat ik te sparren met de coördinator welzijn (soort activiteitenbegeleider). Hij gaf aan dat we op zoek zijn naar iemand die met regelmaat (wekelijks of om de week) een creatief clubje wil begeleiden. In het huis waar ik het over heb zijn namelijk verschillende creatieve dames en heren, die hier graag meer mee willen doen!

Direct dacht ik; ik weet wel mensen te vinden die perfect in het plaatje passen! Zoals de titel zegt maakt het eigenlijk niet veel uit wat je expertise is, maar het zou geweldig zijn als je wekelijks of om de week een uur of wat gezellig mee wilt breien/haken/tekenen/schilderen.

Mocht je kosten maken met materialen of met reizen is dat volgens mij allemaal te dekken. Kortom; gratis creativiteit en gezelligheid!

Ik hoor het graag als er meer vragen zijn, stel ze hier of stuur mij een pb'tje, dan kom ik erop terug! Mocht je geïnteresseerd zijn laat dat ook weten, dan geef ik je mijn gegevens, dat praat makkelijker.
Voor mijn portfolio, kijk op: MariekedeStip

Terug naar “(te koop) Vraag/Aanbod”
  Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten